Mesin EPP Kab
Mesin EPS Kab
Mesin Pre-expander
Babagan Kita

Apa Pilih Kita

spesialisasi ing manufaktur EPS, EPP, mesin ETPU lan EPS Mould kanggo meh 10 taun.

  • Kawulo hormati

    Wiwit 2012, kita wis lulus sertifikasi CE UK lan sertifikasi sistem manajemen mutu IS09001-2008.
  • Ekspor Wide

    Nganti ngerti, mesin Pinsheng ora mung nutupi kabeh china, nanging uga wis diekspor menyang luwih saka 100 negara.
  • Layanan Sampurna

    Layanan kasebut efisien lan profesional, lan personel layanan pra-sale, adol, sawise-sales trampil, berpengalaman, lan respon pas wektune.

Babagan awake dhewe

NINGBO PINSHENG MACHINERY CO., LTD.specializes ing Manufaktur Machine Pre-expander, Shape Molding Machine, Cutting Machine, Foaming Mould lan EPS Mould kanggo saklawasé 10 taun karo nggabungaken sawijining R&D, produksi, sales lan service.Our Factory dumunung ing Hangzhou, distrik berkembang cepet ing China, lan cedhak karo pelabuhan penting kayata Shanghai lan Ningbo, posisi geografis unggul, transportasi lan kapal trep banget.

Babagan Kita

Kirim Enquiry

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kaya Mesin Pre-expander, Mesin Bentuk Molding, EPS Mould, sampeyan bisa takon kita liwat email, lan kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.