Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Block Molding

Mesin Block Molding Panyedhiya

Ningbo PinSheng Machinery Produsen ("PINGSHENG" ing cendhak) diadegaké ing 2010. Kanthi profesional R&D tim, PINSHENG Machinery wis dadi salah siji saka Produsèn paling gedhé lan pinunjul saka EPS Block Molding Machine, EPS Mould, mesin EPP, mesin ETPU lan liyane. mesin gegandhengan. Mesin Block Molding luwih disenengi para pelanggan amarga akurasi lan konsumsi energi sing sithik.

Mesin Cetak Blok EPS kita nyedhiyakake kabeh proses mesin, kalebu ngisi, ngembangake, sieving, de-lumping lan ngirim karya kanthi otomatis. Iku efisien lan konsumsi energi kurang.

Perusahaan kita lulus lan wis disetujoni kanggo sertifikat CE, Sertifikat Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 lan duwe luwih saka 50 paten.

View as  
 
Kita profesional ing manufaktur Mesin Block Molding Mesin PinSheng minangka salah siji saka Mesin Block Molding produsen lan supplier ing China. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake kualitas lan rega sing murah. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita.