Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Pre-expander > Mesin Expander Batch Thermocol
Mesin Expander Batch Thermocol
  • Mesin Expander Batch ThermocolMesin Expander Batch Thermocol
  • Mesin Expander Batch ThermocolMesin Expander Batch Thermocol
  • Mesin Expander Batch ThermocolMesin Expander Batch Thermocol

Mesin Expander Batch Thermocol

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd. Produsen EPS Pre-Expander Terus-terusan, Mesin Expander Batch Thermocol kanggo klien ing saindenging jagad, kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan EPS, tim kita terus-terusan nyediakake mesin EPS, EPP, ETPU lan kualitas dhuwur. teknologi lengkap ndhukung kanggo klien kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Expander Batch Thermocol


1. Pengenalan produk

Mesin Expander Batch Thermocol Kita Bisa nyukupi kabeh kabutuhan dhasar: Kacepetan pakan sing stabil, efisiensi produksi sing dhuwur, kapadhetan stabil, kualitas busa sing apik, konsumsi uap sing sithik.


Model:PSPEB-N70/150

Merk: PinSheng

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Mesin Expander Batch Thermocol kalebu amben pengering umum, conveyer sekrup, ngisi, piranti sieving., Pre-expander Batch EPS kita bisa Nyilikake kesalahan operasi.

1. Sistem Steam

Mesin Expander Batch Thermocol duwe peredam sistem uap lan katup malaikat kanggo ngontrol sistem sing ngidini mesin bisa digunakake kanthi bener lan ngasilake manik-manik busa EPS sing berkualitas tinggi.

2. Sistem Pengisian

Thanks kanggo sistem timbangan elektronik lan sensor level kanggo ngontrol volume bahan mentah lan kapadhetan sing ditambahi, Mesin Expander Batch Thermocol bisa nyadari pakan otomatis.

3. Kontrol Level Material

Gunakake sensor foto kanggo ngontrol tingkat ekspansi.

4. Kontrol Listrik

Kanthi panel PLC lan Tutul, bahan ngisi otomatis, ruang kontrol otomatis, kabeh proses Mesin Expander Batch Thermocol bisa diwujudake kanthi otomatis.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Mesin Expander Batch Thermocol ditrapake kanggo ngasilake manik-manik busa Polystyrene sing bisa digedhekake, kanthi manik-manik foamed kasebut, kita bisa ngasilake kabeh jinis produk kaya kothak sayuran EPS, kothak mancing, kothak es krim, amarga kaluwihan sing entheng lan biaya-efektif, produk EPS yaiku akeh digunakake ing saben wilayah gesang kita saben dina.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Mesin Expander Batch Thermocol, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.