Ngarep > Produk > Mesin EPP Kab > Mesin Epp Otomatis
Mesin Epp Otomatis
  • Mesin Epp OtomatisMesin Epp Otomatis

Mesin Epp Otomatis

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd setya ngembangake, ngrancang lan ngasilake macem-macem mesin EPS lan EPP, kayata EPS Pre-expander, Mesin EPP Otomatis. Kita prihatin babagan carane nambah kualitas lan uga ningkatake nilai bisnis pelanggan. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri iki, kita yakin bisa dadi mitra sing paling apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin EPP Otomatis


1. Pengenalan produk

Kita nyedhiyakake Mesin Epp Otomatis sing cocog, dibandhingake mesin cetakan EPS, mesin cetakan EPP kanthi aplikasi liyane, produk EPP kanthi kualitas sing luwih apik sing bakal nggawa sampeyan entuk manfaat Ekonomi sing luwih dhuwur.

 

Model: PSEPP1517

Merk: PinSheng

2.Parameter Produk (Spesifikasi)

Macem-macem aplikasi

Mesin Epp Otomatis kita bisa ngasilake bahan mentah EPP dadi produk EPP, nanging uga bisa digunakake kanggo ngasilake bahan mentah EPP, EPS, EPE, EPO.

Piranti Pakan

Mesin Epp Otomatis kita duwe piranti pakan bahan presisi kanggo injeksi sing luwih cepet tanpa sudut mati, kapadhetan materi ing muzzle feeder ora bakal nambah.

3. Teknik pangolahan presisi

Mesin Epp Otomatis kita nggunakake teknik pangolahan presisi, toleransi antarane piring tetep lan piring sing bisa dipindhah ana ing ± 0.2mm.

4. Sistem Hidrolik

Mesin Epp Otomatis kita didorong dening sistem hidrolik, kanthi sistem sing beda-beda njamin mesin kasebut bisa mlaku kanthi cepet.

Sistem kontrol tekanan digital

Mesin Cetak Bentuk EPP kita nggunakake sistem kontrol tekanan digital sing bisa nyetel tekanan ing njero cetakan kanthi luwih tepat.

Sistem Steam

Mesin EPP Otomatis kita nyedhiyakake sistem kontrol Steam anyar, bisa nyetel tekanan uap lan tingkat aliran supaya bisa ngirit uap.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

EPP Shape Molding Machine nduweni macem-macem kegunaan, lan siji mesin nduweni macem-macem kegunaan, sing bisa nggedhekake keuntungan saka mesin kasebut.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Mesin Epp Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.