Ngarep > Produk > Foaming Mould > Aksesoris Mould

Aksesoris Mould Panyedhiya

NINGBO PINSHENG MACHINERY CO., LTD.specializes ing Manufaktur EPS, EPP, mesin ETPU lan Aksesoris Mould kanggo saklawasé 10 taun karo nggabungaken R&D independen, produksi, sales lan service.Our Pabrik dumunung ing Hangzhou, distrik berkembang cepet ing China, lan cedhak karo pelabuhan penting kayata Shanghai lan Ningbo, posisi geografis unggul, transportasi lan pengiriman trep banget. Mesin lan cetakan kita utamane ngasilake produk busa EPS, produk EPS umume digunakake kanggo kemasan medis, kothak woh, kothak sayuran lan produk listrik. , Panel insulasi kanggo bangunan. Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, perusahaan kita, Ningbo Pinsheng Machinery Co., Ltd wis dadi salah sawijining pemasok EPS / EPP / EPTU / Mould terkemuka lan profesional ing China. Saliyane Mesin lan cetakan, perusahaan kita uga ana ing bidang spare parts mesin lan cetakan, kayataMesin Pengisi Mesin Blok China, Gaya Jerman Isi Gun lsp.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Aksesoris Mould Mesin PinSheng minangka salah siji saka Aksesoris Mould produsen lan supplier ing China. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake kualitas lan rega sing murah. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita.