Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Block Molding > Eps Foaming Machine Kab
Eps Foaming Machine Kab
  • Eps Foaming Machine KabEps Foaming Machine Kab

Eps Foaming Machine Kab

Ningbo PinSheng Machinery Produsen ("PINGSHENG" ing cendhak) iki diadegaké ing 2010. Kanthi profesional R & D tim, PINSHENG Machinery wis dadi salah siji saka Produsèn paling gedhe lan pinunjul saka EPS Foaming Machine, EPS Mould, mesin EPP, mesin ETPU lan liyane related machines.Now PINSHENG menang reputasi apik banget, layanan pasar domestik sawijining liwat 8500 tetanduran lan diekspor menyang luwih saka 60 negara. Yen sampeyan kasengsem ing EPS Foaming Machine, kita bakal dadi Pilihan sing paling apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Busa EPS


1. Pengenalan produk

PSBM200-800VC / AC Mesin Busa EPS minangka peralatan otomatis lengkap kanggo ngasilake blok EPS, sing efisien lan konsumsi energi sing sithik.

 

Model: PSBM200-800VC/AC

Merk: PINSHENG


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Mesin EPS Foaming nyedhiyakake kabeh proses mesin, kalebu ngisi, ngembangake, sieving, de-lumping lan ngirim karya kanthi otomatis.

1. Ukuran disesuaikan fleksibel

Ukuran Mesin Busa EPS bisa diatur. Loro-lorone ing dawa utawa jembaré saka mesin dening kode rotasi kanggo ngontrol meneng cylinder.By nyetel ukuran jamur pemblokiran nggunakake layar tutul, mesin bakal nyetel ukuran jamur automatic.The cara panggunaan prasaja.

2. Struktur mesin

Cetakan Mesin Busa EPS dilas kanthi tabung persegi panjang sing kuwat lan piring baja sing nggawe kekuatan dhuwur kanggo njaga keamanan mesin kasebut.

Kabeh pigura cetakan blok duwe perawatan panas kanggo ngeculake stres welding, supaya pigura ora bakal cacat.

Sawise perawatan dadi panas, kabeh pigura cetakan diproses dening wedhi blasting perawatan kanggo njaga teyeng adoh, banjur ing jas lan pagawean jas sing nemen apik kinerja anticorrosion lan umur dawa;

Ngadopsi telung gauges Jerman lan katup safety kanggo proteksi multi-safety.

3. Sistem uap

Mesin EPS Foaming duwe 3 katup bal, mbandhingake siji sistem kontrol katup uap sing gedhe, bisa ngirit paling ora 20% uap, kanthi katup kupu-kupu standar ISO, nambah stabilitas lan umur dawa.

4. Sistem kontrol

Mesin Busa EPS nganggo PLC (Mitsubishi) lan layar tutul (Schneider) kanggo operasi sing gampang;

Sensor level materi sing dilengkapi kanggo ngontrol isi.Pending blok dikontrol dening sensor tekanan busa.Kabeh prosedur kanggo ngisi, dadi panas, pendinginan bakal dikontrol kanthi otomatis dening PLC.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

EPS (EXPANDABLE POLYSTYRENE) umume digunakake kanggo listrik, panel insulasi kanggo bangunan. Kanthi kualitas apik, bisa digedhekake 40 ~ 50 kaping volume manik polystyrene asli.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Mesin Eps Foaming, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.