Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Block Molding > Mesin Cetak Blok Termokol
Mesin Cetak Blok Termokol
  • Mesin Cetak Blok TermokolMesin Cetak Blok Termokol

Mesin Cetak Blok Termokol

Ningbo PinSheng Machinery Produsen minangka salah sawijining produsen Mesin EPS terkemuka ing China, kita nyedhiyakake Mesin Cetak Blok Termokol kanggo klien ing saindenging jagad, mesin kita disenengi para pelanggan amarga akurasi lan konsumsi energi sing sithik. Yen sampeyan kasengsem ing Thermocol Block Molding Machine, kita bakal dadi Pilihan sing paling apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Cetak Blok Termokol


1. Pengenalan produk

Mesin Cetak Blok Termokol PSBM200-500V kita minangka peralatan prasaja sing dirancang kanthi aman, ilmiah, stabil, hemat energi lan otomatis lengkap, mesin utama lan aksesoris digawe saka bahan berkualitas tinggi, kinerja sing dipercaya lan rega terjangkau sing cukup. Ukuran Thermocol Block Molding Machine luwes.


Model: PSBM200-500V

Merk: PINSHENG


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Mesin Cetak Blok Termokol nyedhiyakake kabeh proses mesin, kalebu ngisi, ngembangake, sieving, de-lumping lan ngirim karya kanthi otomatis.

1. Desgin anyar

Thermocol Block Molding Machine minangka produk generasi anyar, nganggo desain anyar, konsep desain mesin Eropa.

2.Efisiensi dhuwur lan konsumsi uap kurang

Mesin Cetak Blok Thermocol kita nggunakake suhu rendah kanthi pipa diameter gedhe kanggo njamin sistem pemanasan cepet lan pendinginan vakum. Sensor tekanan ngontrol tekanan stabil kanthi otomatis.

3. Safety

Thermocol Block Molding Machine dilengkapi piranti safety, sing bisa njamin operasi normal mesin.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Thermocol Block Molding Machine umume digunakake kanggo prodhuksi polyfoam kanggo packaing medical, woh, vetatables lan electrical, panel jampel kanggo building.With kualitas apik, iku bisa nggedhekake 40 kaping volume saka manik polystyrene asli.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Mesin Cetak Blok Termokol, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.