Ngarep > Produk > Foaming Mould

Foaming Mould Panyedhiya

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd. dumunung ing Kutha Hangzhou, Provinsi Zhejiang, lingkungan sing apik, lalu lintas sing trep.
Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd iki resmi didegaké ing 2012 karo ibukutha kedhaftar saka RMB 54 yuta. Saiki, aset tetep luwih saka RMB 500 yuta wis diklumpukake, mbentuk skala bisnis kanthi area 260.000 meter persegi, area tanduran luwih saka 120.000 meter persegi lan luwih saka 1200 karyawan.
Swara taun, kanthi kualitas Foaming Mould sing stabil lan dipercaya, kapasitas produksi skala gedhe lan efisien lan rasio kinerja-rega sing apik, Foaming Mould wis entuk pangenalan saka perusahaan kondhang ing donya. Wiwit perusahaan iki diadegaké, wis nindakake bisnis internasional. Kanggo luwih saka 10 taun, perusahaan terus-terusan "ngrebut wilayah" ing pasar internasional lan saiki wis entuk ekspor skala gedhe luwih saka 50% produke.
View as  
 
Kita profesional ing manufaktur Foaming Mould Mesin PinSheng minangka salah siji saka Foaming Mould produsen lan supplier ing China. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake kualitas lan rega sing murah. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita.