Ngarep > Produk > Foaming Mould

Foaming Mould Panyedhiya

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd. dumunung ing Kutha Hangzhou, Provinsi Zhejiang, lingkungan sing apik, lalu lintas sing trep.
Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd iki resmi didegaké ing 2012 karo ibukutha kedhaftar saka RMB 54 yuta. Saiki, aset tetep luwih saka RMB 500 yuta wis diklumpukake, mbentuk skala bisnis kanthi area 260.000 meter persegi, area tanduran luwih saka 120.000 meter persegi lan luwih saka 1200 karyawan.
Swara taun, kanthi kualitas Foaming Mould sing stabil lan dipercaya, kapasitas produksi skala gedhe lan efisien lan rasio kinerja-rega sing apik, Foaming Mould wis entuk pangenalan saka perusahaan kondhang ing donya. Wiwit perusahaan iki diadegaké, wis nindakake bisnis internasional. Kanggo luwih saka 10 taun, perusahaan terus-terusan "ngrebut wilayah" ing pasar internasional lan saiki wis entuk ekspor skala gedhe luwih saka 50% produke.
View as  
 
Blok Mesin Isi Gun

Blok Mesin Isi Gun

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, perusahaan kita, Ningbo Pinsheng Machinery Co., Ltd wis dadi salah sawijining pemasok EPS / EPP / EPTU / Mould terkemuka lan profesional ing China. Saliyane Mesin lan cetakan, perusahaan kita uga ana ing bidang mesin lan suku cadang cetakan, kayata Mesin Pengisi Mesin Blok, Gun Pengisi Gaya Jerman lsp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gun Pangisi Gaya Jerman

Gun Pangisi Gaya Jerman

Kita minangka salah sawijining produsen mesin lan cetakan EPS / EPP / EPU ing China. Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kita dadi pilihan sing paling apik kanggo akeh klien sing kerja sama. Kita pitados bilih kita bakal dadi partner long term yen sampeyan milih us.Ing kene kita banget komentar Jerman Gaya Isi gun kanggo cetakan Panjenengan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gun Pangisi Udara ngarep

Gun Pangisi Udara ngarep

Perusahaan kita minangka produsen mesin lan cetakan EPS profesional. Kanthi tim profesional, kita ora mung bisa nyedhiyani mesin lan cetakan, nanging uga kabeh jinis mesin lan cetakan spare parts. Ing kene disaranake sampeyan Gun Pengisi Udara Ngarep sing apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Isi Gun

Isi Gun

Kita, Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd.Pabrik kita wis ana ing Mesin EPS lan industri cetakan luwih saka 10 taun, mula kualitase apik. We nyedhiyani kabeh jinis Isi Gun, Mangga aran gratis kanggo kontak karo kita yen sampeyan duwe panjaluk.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cetakan ETPU

Cetakan ETPU

Minangka salah siji saka manufaktur Mould profesional ing China, Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd gawé qualified jamur for sale. Kita ora mung bisa nyedhiyakake EPS Mould, EPP Mould, nanging uga ETPU Mould. Kita duwe kapercayan manawa produk bakal nyukupi kabeh syarat sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cetakan Tembok EPS

Cetakan Tembok EPS

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd sing dadi pemasok cetakan profesional, kita nyedhiyakake: cetakan EPP: suku cadang mobil (bumper, sun visor, kothak alat, bantal kursi, bantalan sikil lan komponen utama liyane), kemasan solar, kursi bocah, pesawat dolanan , kasur.EPS jamur: kabeh jinis bagean kemasan biasa, macem-macem bagean struktur khusus ing AC, kulkas, karo bagean plastik / wesi / blister sheet / barb inti narik / pola net / pola kulit / bal ngambang, EPS Wall Mould etc .PU Mould: kursi mobil, armrest, sun visor, kasur, etc.Please don’t ragu-ragu kanggo kontak karo kita yen sampeyan nggoleki Mould suppliers.We bakal partner paling apik!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita profesional ing manufaktur Foaming Mould Mesin PinSheng minangka salah siji saka Foaming Mould produsen lan supplier ing China. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake kualitas lan rega sing murah. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita.