Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Cutting

Mesin Cutting Panyedhiya


We, Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd duwe tim desain dhewe lan tim sales. Kita duwe rong pabrik produksi utama, kanthi lokasi sing cedhak karo pelabuhan paling gedhe ing China kanggo tujuan transportasi sing luwih gampang. Kita ora mung nyedhiyakake kabeh jinis mesin EPS / EPP / ETPU, nanging uga bisa menehi mesin pemotong lan cetakan. Sampeyan mung kudu nyerahake bisnis kasebut marang kita. Kita bakal ngirim kanggo sampeyan ora mung pesawat lengkap saka peralatan, nanging uga Iku pesawat lengkap instalasi lan technical support layanan.

Mesin Pemotongan kita ditresnani dening para klien amarga kaluwihan ing ngisor iki: Cut kanthi otomatis kanthi horisontal, vertikal, cocok kanggo nglereni blok. Piranti ngreset Neutral. Telung baris gambar kawat. Mesin pemotong kita ngidini sampeyan nyuda wektu luang kanggo 3-10min lan ngethok kekandelan piring paling sethithik 3mm.

Mesin pemotong bisa ditrapake kanggo produk ukuran sing beda-beda, gampang banget dioperasi lan kanthi efisiensi dhuwur.
View as  
 
Kita profesional ing manufaktur Mesin Cutting Mesin PinSheng minangka salah siji saka Mesin Cutting produsen lan supplier ing China. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake kualitas lan rega sing murah. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita.