Ngarep > Produk > Foaming Mould > Cetakan Tembok EPS
Cetakan Tembok EPS
  • Cetakan Tembok EPSCetakan Tembok EPS
  • Cetakan Tembok EPSCetakan Tembok EPS

Cetakan Tembok EPS

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd sing dadi pemasok cetakan profesional, kita nyedhiyakake: cetakan EPP: suku cadang mobil (bumper, sun visor, kothak alat, bantal kursi, bantalan sikil lan komponen utama liyane), kemasan solar, kursi bocah, pesawat dolanan , kasur.EPS jamur: kabeh jinis bagean kemasan biasa, macem-macem bagean struktur khusus ing AC, kulkas, karo bagean plastik / wesi / blister sheet / barb inti narik / pola net / pola kulit / bal ngambang, EPS Wall Mould etc .PU Mould: kursi mobil, armrest, sun visor, kasur, etc.Please don’t ragu-ragu kanggo kontak karo kita yen sampeyan nggoleki Mould suppliers.We bakal partner paling apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cetakan Tembok EPS


1. Pengenalan produk

Cetakan Tembok EPS umum ing industri konstruksi kanggo tujuan insulasi. Cetakan tembok EPS kita duwe kaluwihan presisi dhuwur, tahan korosi, gampang demoulding, lsp.

 

Model: EPSM04

Merk: PinSheng


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Macem-macem aplikasi

Cetakan Tembok EPS kita ditrapake kanggo ukuran lan desain sing beda-beda, kita bisa ngrancang kaya sing dikarepake.

Presisi dhuwur

Langgeng

 

Kita nganggo kabeh materi sing apik, Cetakan Tembok EPS kanthi presisi dhuwur, anti-karat, umur dawa.

 

Produktivitas dhuwur

Cetakan Tembok EPS kita kanthi kacepetan demoulding cepet, wektu cetakan sing cendhak, sing bisa nyuda konsumsi uap, ora mung ngirit wektu, sing luwih penting yaiku ngirit biaya.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Cetakan Tembok EPS bisa ngasilake kabeh jinis produk utamane kanggo panggunaan konstruksi.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Cetakan Tembok EPS, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.