Ngarep > Produk > Mesin EPP Kab

Mesin EPP Kab Panyedhiya

Ningbo PinSheng Machinery Co., Ltd ("PINSHENG" singkatan) diadegaké ing 2012. Kanthi tim R&D profesional, PINGSHENG Machinery wis dadi produsen mesin EPS paling gedhe lan pinunjul, Mesin EPP, mesin ETPU lan mesin liyane sing gegandhengan.
Nganti saiki, Pinsheng Group duwe telung pabrik manufaktur sing ana ing Hangzhou lan Nantong. Perusahaan kita nyakup area total 158.000 meter persegi, kanthi luwih saka 800 karyawan lan buruh. Urip kanthi kualitas, pangembangan kanthi efisiensi. Dewan direksi ing PINSHENG katon adoh ing ngarep lan tujuane dhuwur.
Perusahaan nyetel strategi bisnis lan mode operasi kanthi aktif miturut pasar sing ganti, terus berkembang lan nambah konten ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo produk. Saiki Mesin EPP PINSHENG menang reputasi sing apik, layanan pasar domestik luwih saka 8500 tanduran lan diekspor menyang luwih saka 100 negara. Perusahaan kasebut lulus lan wis disetujoni kanggo sertifikat CE, Sertifikat Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 lan duwe luwih saka 50 paten.

View as  
 
Kita profesional ing manufaktur Mesin EPP Kab Mesin PinSheng minangka salah siji saka Mesin EPP Kab produsen lan supplier ing China. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake kualitas lan rega sing murah. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita.