Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Pre-expander > Mesin Pre-expander Batch
Mesin Pre-expander Batch
  • Mesin Pre-expander BatchMesin Pre-expander Batch
  • Mesin Pre-expander BatchMesin Pre-expander Batch

Mesin Pre-expander Batch

Ningbo PinSheng Machinery minangka produsen Mesin EPS profesional ing China.We duwe pengalaman manufaktur luwih saka 10 taun ing mesin EPS lan Mould, Produk kita kalebu EPS Pre-expander, mesin Pre-expander batch, cetakan EPS. Kanthi kualitas apik lan apik sawise layanan sale, produk kita disambut kanthi apik dening para klien.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Pre-expander Batch


1. Pengenalan produk

Mesin Pre-expander batch Kita Bisa nyukupi kabeh kabutuhan dhasar: Kacepetan pakan sing stabil, efisiensi produksi sing dhuwur, kapadhetan stabil, kualitas busa sing apik, konsumsi uap sing sithik.

 

Model:PSPEB-N70/150

Merk: PinSheng


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Mesin Pre-expander batch kalebu amben pengering umum, conveyer sekrup, ngisi, piranti sieving., Pre-expander Batch EPS kita bisa Nyilikake kesalahan operasi.

1. Sistem Steam

Mesin Pre-expander batch duwe peredam sistem uap lan katup malaikat kanggo ngontrol sistem sing ngidini mesin bisa digunakake kanthi bener lan ngasilake manik-manik busa EPS sing berkualitas tinggi.

2. Sistem Pengisian

Thanks kanggo sistem timbangan elektronik, sawise nyetel bobot ing layar tutul, mesin Pre-expander batch bisa nyadari dipakani otomatis.

3. Kontrol Level Material

Gunakake sensor foto kanggo ngontrol tingkat ekspansi.

4. Kontrol Listrik

Kanthi PLC lan Layar Tutul, kabeh proses mesin Pre-expander batch bisa diwujudake kanthi otomatis.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Mesin pre-expander batch kita bisa nggedhekake kabeh jinis bahan mentah EPS lan produk EPS kayata kemasan peralatan omah, kabeh jinis kothak, tray wiji akeh digunakake lan bisa dideleng ing kabeh bidang urip.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Mesin Pre-expander Batch, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.