Ngarep > Produk > Mesin EPS Kab > Mesin Pre-expander > Mesin Pre-expander EPS Polystyrene
Mesin Pre-expander EPS Polystyrene
  • Mesin Pre-expander EPS PolystyreneMesin Pre-expander EPS Polystyrene
  • Mesin Pre-expander EPS PolystyreneMesin Pre-expander EPS Polystyrene

Mesin Pre-expander EPS Polystyrene

Ningbo PinSheng Machinery Produsen sing profesional EPS Polystyrene Mesin Pre-expander ing China. Kita ora mung ngrancang, produsen kabeh jinis mesin EPS, mesin EPP, mesin ETPU, nanging uga ngasilake cetakan EPS. Kanthi kita, sampeyan bisa yakin kanggo kabeh tumbas. Kita njamin sampeyan bakal nampa paling kepuasan saka kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin Pre-expander EPS Polystyrene


1. Pengenalan produk

Sugeng rawuh kanggo mriksa rincian liyane babagan instrduction produk ing ngisor iki:

Mesin Pre-expander EPS Polystyrene Kita Bisa nyukupi kabeh panjaluk dhasar: Kacepetan pakan sing stabil, efisiensi produksi sing dhuwur, kapadhetan stabil, kualitas busa sing apik, konsumsi uap sing sithik.

 

Model:PSPEB-N70/150

Merk: PinSheng


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Ing ngisor iki yaiku introduksi Mesin Pre-expander EPS Polystyrene sing kalebu amben pengering, conveyer sekrup, ngisi, piranti sieving., Pre-expander Batch EPS kita bisa Nyilikake kesalahan operasi amarga antarmuka operasi sing jelas.

1. Sistem Steam

Mesin Pre-expander EPS Polystyrene duwe peredam sistem uap lan katup malaikat kanggo ngontrol sistem sing ngidini mesin bisa digunakake kanthi bener lan ngasilake manik-manik busa EPS sing berkualitas tinggi.

2. Sistem Pengisian

Thanks kanggo sistem timbangan elektronik, sawise nyetel bobot ing layar tutul, EPS Polystyrene Pre-expander Machine bisa nyadari dipakani otomatis.

3. Kontrol Level Material

Gunakake sensor foto kanggo ngontrol tingkat ekspansi.

4. Kontrol Listrik

Kanthi PLC lan Layar Tutul, kabeh proses Mesin Pre-expander EPS Polystyrene bisa diwujudake kanthi otomatis.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Mesin Pre-expander EPS Polystyrene yaiku mesin sing nggedhekake manik-manik bahan mentah EPS dadi manik-manik busa EPS lan banjur nganggo mesin cetakan EPS, kita bisa ngasilake kabeh jinis produk EPS kaya kothak mancing, kothak es krim, panel sandwich.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Hot Tags: Mesin Pre-expander EPS Polystyrene, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept