Mesin Molding EPS
  • Mesin Molding EPSMesin Molding EPS

Mesin Molding EPS

Ningbo PinSheng Machinery gawé kabeh jinis EPS Molding Machine, karo luwih saka 10 taun pengalaman industri, kita bisa kanggo kurban ora mung mesin kualitas apik, nanging uga rega competitive. Kita ngarepake rembugan karo sampeyan kanggo panjaluk luwih lanjut, kanggo saben panjaluk saka para pelanggan, kita bakal menehi jawaban sajrone 24 jam!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Molding EPS


1. Pengenalan produk

Kita nyedhiyakake mesin cetakan EPS sing cocog kanggo klien ing saindenging jagad, mesin kita disenengi para pelanggan amarga akurasi lan efisiensi produksi sing dhuwur.


Model: PSSM1412

Merk: PinSheng


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

1. Struktur mekanik

Kabeh piring baja saka mesin ngecor EPS kita gandheng karo piring baja nglukis, kabeh formwork tempered ing suhu dhuwur lan dijupuk peening ing tekanan dhuwur. Wis kekuatan dhuwur lan atose lumahing dhuwur. Kabeh cithakan diproses dening CNC kanggo njamin akurasi

2. Sistem Steam

Mesin cetakan EPS kita nyedhiyakake sistem kontrol jarak dawa sing nyuda katup kanggo stabilisasi aliran, kanthi akurasi kontrol ± 0.2 Bar.

3. Kontrol listrik

Mesin cetakan EPS kita nganggo kabeh komponen sing kondhang ing saindenging jagad, kayata layar tutul Taita, Peralatan listrik voltase rendah nganggo merek Schneider.

Liwat tekanan uap, tekanan uap utama, demoulding, pendinginan udara, lan pakan bertekanan kabeh nganggo sistem pangaturan tekanan remot, katup mbukak lan nutup miturut rasio tekanan sing disetel, gampang banget kanggo operate.

4. Sistem Hidrolik

Encoder digital saka mesin EPS Molding digunakake kanggo ngontrol jarak stroke bukaan cetakan lan clamping, bisa njaga fungsi proteksi safety saka interlocking tripe mekanik, hidrolik lan listrik supaya bisa memenuhi standar safety.

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Mesin cetakan EPS digunakake kanggo ngasilake kabeh jinis produk EPS, anggere dilengkapi cetakan sing cocog, mesin kita bisa ngasilake produk sing dikarepake.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



5.FAQ

1. Where is pabrik Panjenengan?
Kita duwe 2 pabrik produksi, siji tanduran dumunung ing Hangzhou sing profesional ngasilake EPS/EPP/ETPUmesin. Pabrik liyane dumunung ing Jiangsu Provide sing ngasilake cetakan EPS / EPP / ETPU. Loro loropabrik cukup cedhak karo pelabuhan Shanghai kanggo transportasi paling gampang.

2. Apa sampeyan duwe manual instalasi rinci lan profesional?
Kita bakal nyedhiyani manual instalasi banget rinci lan video, lan layanan nganti sampeyanwareg

3. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

4.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pangiriman yaiku 30 ~ 45 dina.

5.Q: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Luwih saka 10 taun.

6.Q: Aku mung bisa tuku sawetara spare parts saka sampeyan?
Ya, kita uga nyedhiyakake kabeh jinis suku cadang sing ana gandhengane karo mesin kita.

7. Kepiye carane ngemas peralatan?
Kita bakal ngiyataken lan nglindhungi peralatan kanggo mesthekake yen padha ora bakal rusak saktransportasi.

8.Q: Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
Ing kahanan normal, bisa. Saiki kahanan epidemi.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu yen ora bisa ngirim teknisi kanthi tepat. Kita uga bakal nindakake videosambungan karo tamu kanggo mulang kanggo nginstal ing panggonan.

9.Q: Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?
Ya, iku bisa ditampa

10.Q: Carane akeh jalur produksi ing pabrik sampeyan?
Kita duwe total 10 jalur produksi.



Panas Tags: Mesin Cetak EPS, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.